Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаДупнишките бойци от СК „Патриот“ изпратиха най-успешната година в историята си

Дупнишките бойци от СК „Патриот“ изпратиха най-успешната година в историята си

Новите екипи бяха раздадени на ледената пързалка в парк „Рила“, професионални фотографи снимаха за календар

СК „Патриот“ изпрати подобаващо най-успешната година в своята история. Треньори, състезатели, приятели и родители се събраха на ледената пързалка в дупнишкия парк „Рила“.
Там бяха обобщени постигнатите резултати през годината, след което последва тържествено раздаване на новата екипировка – анцузи и шуби, която е предоставена от генералните спонсори на клуба. На събитието присъстваха и професионални фотографи, които направиха специална фотосесия на бойците за новия календар на СК „Патриот“.
„На събитието обобщихме кой какво е направил през годината и какви са целите ни през 2022 година. В парк „Рила“ присъстваха нашите шампиони, които се снимаха със спортните фенове. Благодарим на нашите спонсори – дружествата „Рила спорт“ и „Атомикинвест“, които са до нас и осигуриха и новата екипировка. Благодарности и за всички наши приятели, които ни помагат, както и на журналистите, които отразяват дейността ни. Това беше най-успешната година в историята на клуба. Спечелихме много отличия от най-различни международни и републикански състезания. Имаме трима национали, които завършиха на 1-во, 2-ро и 3-то място и донесоха медали за страната ни. Излезе статистика от Европейското по кикбокс за юноши и кадети в Будва. Там имаме 15.70% при съотношението между изиграни срещи и постигнати победи в тях, което е най-високият процент в националния отбор. Да не забравяме и хубавата галавечер, която се получи в Дупница през месец септември. Ще има изненади за феновете на кикбокса, свързани със световноизвестния треньор Майк Пасение, които ще разкрием след Нова година“, каза пред „Вяра“ президентът и главен треньор на СК „Патриот“ Кирил Чакъров.

Димитър ИКОНОМОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular