Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаДупнишките кикбоксьори се прибраха с 15 медала от престижен турнир

Дупнишките кикбоксьори се прибраха с 15 медала от престижен турнир

Дупнишките кикбоксьори спечелиха впечатляващите 15 медала на Пролетния турнир за купа „София”. СК „Патриот” взе участие с общо 19 състезатели, като почти всички от тях бяха абсолютни дебютанти. Бойците  от Дупница се представиха великолепно и завоюваха 4 златни, 7 сребърни и 4 бронзови отличия.
С шампионските титли в различни категории се прибраха Марио Александров, Сашко Николов, Ивайло Атанасов и Бойко Стоичков.
В надпреварата участие взеха 502-ма кикбоксьори, които представиха 21 клуба от цяла България. Внушителната бройка на участниците прави рекордно присъствието на турнир по кикбокс от този ранг у нас. Двубоите се проведоха в стиловете пойнфайт, лайт контакт и киклайт контакт по правилника на WAKO. Турнирът се състоя в столичната зала „Спортен център Люлин” и бе организиран от спортен клуб STAR Team.
„Много сме доволни от представянето на всички наши състезатели, които изпратихме на турнира в София. Повечето от тях бяха пълни дебютанти, но показаха чудесна игра и се прибраха с много медали. Това за пореден път показва, че в клуба ни се работи правилно и тези талантливи бойци имат страхотно бъдеще”, коментира президентът на дупнишкия клуб Кирил Чакъров.

RELATED ARTICLES

Most Popular