Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградДядо Коледа паркира лъскава „Лада“ в Полена

Дядо Коледа паркира лъскава „Лада“ в Полена

10-метрова елха грейна в симитлийското село, кметът Апостолов даде старт на тържествата

 

И в село Полена запалиха светлините на елхата. Атрактивно Дядо Коледа пристигна с лъскава  „Лада“ пред препълнен площад с нетърпеливо очакващи събитието хора.

Много деца посрещнаха Дядо Коледа и запалиха светлините на голямата елха на площада на селото. Със символично запалване на коледните светлини, много усмивки и настроение дадоха старт на коледно-новогодишните празници и в село Полена. С голям трепет и очакване на белобрадия старец малчуганите от селото изпълниха площада пред кметството. С голям чувал подаръци Дядо Коледа пристигна чак от Лапландия, за да изслуша стихчетата и песничките, които децатa бяха подготвили за негова изненада. Заедно с кмета на селото Веселин Топузов и общинския кмет Апостол Апостолов всички дадоха старт на празненствата за най-светлите празници.

Десетки подаръци – награда за добрите изпълнения, получиха всички деца. 10-метровата елха ще радва погледите на всички през празничните дни. Празнична заря и много настроение сред присъстващите се усещаше във вчерашната вечер.

RELATED ARTICLES

Most Popular