Tuesday, April 30, 2024
HomeРегионБлагоевградС концерт в Симитли събират пари за 4-годишната Лия, нужни са 25 000...

С концерт в Симитли събират пари за 4-годишната Лия, нужни са 25 000 лв. за лечение в Китай

“Мисия без граници” обединява хора на Рождественски благотворителен концерт за четиригодишната Лия от село Полето. Концертът ще се проведе на 22.12. (събота) от 18,00 часа в Читалище „Св. Климент Охридски“ в Симитли. В духа на празника благодетелите от “Мисия без граници” са подготвили много поучителни истории и прекрасни песни, които да ни накарат да се чувстваме празнично.

Всеки желаещ може да помогне за лечението на 4-годишната Лия, която страда от детска церебрална парализа – квадрипареза. Диагнозата е поставена малко след раждането на момиченцето. Проведени са множество рехабилитации. За семейството й всяка промяна означава голяма победа, но се оказва, че успешното лечение в България не е възможно на този етап.

Лечението може да бъде проведено в Болница за майки и деца “Нанхай” в Китай . 4-месечен курс на рехабилитация в клиниката ще им струва 25 000 лева – сума, непосилна за техните възможности и сили.

Добрите хора от „Мисия без граници“ отварят сърцата си и искат да помогнат на Лия да постигне своята мечта. Рождество е, нека го споделим с добри хора и да бъдем съпричастни!

Банкова сметка в Първа инвестиционна банка

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В полза на Лияна Спасова Ангелова

 

RELATED ARTICLES

Most Popular