Monday, May 6, 2024
HomeСкоростиЕто я новата Opel Frontera

Ето я новата Opel Frontera

Изображение на новия Opel Frontera се появи в интернет. Вече ви информирахме, че известния модел скоро ще бъде възроден в нов формат – той ще дебютира официално на 9 април и ще замени Opel Crossland.

Новото SUV Opel Frontera има по-солиден външен вид от Crossland. Има висок преден капак, масивни брони, дебели задни колони на покрива и раздути калници. Предната част е направена в стила на Opel Vizor – с черна вложка между фаровете.

Новият Opel Frontera 2024 ще бъде изграден върху архитектурата на Smart Car Platform, подобно на новите Citroen e-C3 и Fiat Panda. Той ще бъде по-голям от своя предшественик – около 4.3 метра дължина. Възможно е да се появи и седемместна версия на модела.

Очаква се кросоувърът Opel Frontera да се предлага в електрическа версия с мощност 156 к.с. с 54 kWh батерия и пробег с едно зареждане от около 400 км. Ще има обаче и хибридна модификация със 136 конски сили, идващи основно от 1.2-литров турбомотор.

Както знаете, първата Opel Frontera се произвежда от 1991 до 2004 г. През този период марката пуска на пазара две поколения, като и двете са на рама. Сега това ще се промени, като новият кросоувър ще е съвсем различен./fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular