Friday, May 3, 2024
HomeРегионБлагоевградЖената, нападната в Благоевград: Предполагам, че бившият ми съпруг стои зад това

Жената, нападната в Благоевград: Предполагам, че бившият ми съпруг стои зад това

Загубила е зрението си завинаги на едното око

Имам множество наранявания по краката, отрязан ми е почти единия пръст. Загубила съм зрението си завинаги на едното око. Това разказва по Нова тв жената, пребита с метален прът посред бял ден в Благоевград. Нападението е на 10 октомври, когато Стефка Терзийска е излязла от апартамента си и е тръгвала за работа. Когато отключвала автомобила си, усетила силен удар в главата. Тогава видяла маскиран мъж, който продължил да я удря само по главата.

“Той целеше да ме убие, не беше опит за сплашване”, разказва жената. Тя обаче не показа лицето си, защото е обезобразено от многото удари. Целта ми беше да не падам на земята, защото така щеше да ме довърши. Не знам как се измъкнах, изтичах на улицата, където хората се събраха и нападателят побягна  в неизвестна посока”, разказва жертвата. Тя никога не е виждала биячът и според нея побоят е поръчан от бившия й съпруг.

Синът на нападната жена – Коста, не познава извършителя.

“За съжаление съм получавала заплахи от бившия ми мъж. Разделени сме повече от 4 години, но през цялото време сме подложени на тормоз, аз и децата ми. Подавали сме сигнали, пускали сме молба за ограничителна заповед за големия ни син. Мъжът ми се ожени отново, реших, че е поел по пътя си и ще ни остави на мира. Предполагам, че бившият ми съпруг стои зад това. Нямам врагове, няма причина друг човек да ме нападне”, казва пребитата жена.

Тя не комуникирала с него, затова той отправял заплахите чрез големия им син. Бившият й съпруг имал фабрика за преработка на маслини в Благоевград.

“Не ми дават никаква надежда за зрението на окото,  лекарите правят всичко възможно за другото око. Страхувам се и за себе си, и за децата ми”, каза още жената.

“Притеснявам е се, имам и двумесечно бебе”, каза синът й Коста. “Има данни, че дни преди това майка ми е наблюдавана, но нищо не е откраднато от чантата й. Не познавам извършителя, въпреки че е от същия град”, каза още Коста.

RELATED ARTICLES

Most Popular