Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупницаЖител на Дупница разкритикува кмета Дангов и заплаши със съд Общината!

Жител на Дупница разкритикува кмета Дангов и заплаши със съд Общината!

Велко Василев от ул. „В.Априлов”: Нормално ли е да се живее в такива условия и да си чупим автомобилите?

Дупничанин разкритикува публично кмета Първан Дангов и обвини в бездействие зам.-кмета по строителството и икономическите дейности в община Дупница Бойко Христов. Възмущението на Велко Василев е породено от състоянието на улица „Васил Априлов” в града. Той съобщава, че заедно с всички живущи нееднократно са алармирали настоящия кметски екип за тежкото състояние на инфраструктурата в квартала, като настояват за осигуряването на нормална градска среда.

Положението на живеещите на ул. „Васил Априлов” става още по-тежко, след като ВиК- аварии на съседна улица са блокирали единствения алтернативен маршрут за преминаване. По думите на Василев, той вече е посетил и лично е запознал с проблемите на квартала кмета Първан Дангов, след което е бил препратен към заместника му Бойко Христов. Въпреки обещанието му за спешни мерки, резултатът бил „поредното нищо”, твърди дупничанинът.

Велко Василев е категоричен, че ако Общината не предприеме спешни мерки за решаване на проблема, той  ще заведе дело, тъй като всеки ден той и съседите му търпят имуществени вреди, заради изпотрошените им автомобили.

„Чакаме отговори и най-вече решения и дела, като нормални граждани! Изтъкнете се с един направен ремонт на улици! А не с други неща, да не ги споменаваме!”, призовава в обръщението си към местната власт В. Василев от улица „Васил Априлов”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular