Saturday, May 4, 2024
HomeРегионДупницаЗакриват офиса на Алианц Банк в Дупница

Закриват офиса на Алианц Банк в Дупница

Всички сметки и кредити ще бъдат прехвърлени за обслужване в Бизнес център-Благоевград, казаха от централата на дружеството

Закриват офиса на Алианц Банк България АД в Дупница. „От 19 август 2022 г. офисът ни преустановява работата с клиенти като част от общия ни план за преструктуриране на клоновата мрежа. Всички наши клиенти вече са информирани по надлежен ред относно промяната. Всички сметки и кредити ще бъдат прехвърлени за обслужване в Бизнес център- Благоевград или в друг наш офис по избор на клиента, което по никакъв начин няма да се отрази на качеството и бързината на обслужване”, съобщиха от екипа на дружеството в София в отговор на наши въпроси.
Като причина за мярката се посочва дигитализацията. „Събитията от последните години ускориха процесите по дигитализация във финансовите институции и все повече клиенти се пренасочват или вече използват дигиталните канали за банкиране. За операции, свързани с получаване/изпращане на суми, плащания на сметки, както и за актуални справки за техните финанси, клиентите ни активно използват платформата за интернет банкиране Allianz E-Bank или банкират от смарт устройствата си през мобилното ни приложение.
Всеки наш клиент може да се свърже с колегите от бизнес център Бизнес център Благоевград, където ще получи професионално и навременно обслужване”, допълниха от банката пред “Вяра”.

Юлияна КОЛЧАКОВА

RELATED ARTICLES

Most Popular