Thursday, May 2, 2024
HomeСпортЗакъсалият за точки „Марек” ще търси задължителна победа срещу ФК „Кюстендил”

Закъсалият за точки „Марек” ще търси задължителна победа срещу ФК „Кюстендил”

  • Четирима основни футболисти на дупничани пропускат важния мач на стадион „Бончук”

    „Марек” посреща ФК „Кюстендил” в един от най-важните си мачове през настоящия сезон в Югозападната трета лига. Шампионатът стартира зле за дупничани, които след 7 изиграни срещи имат едва 5 точки, дошли след една победа, две равенства и четири загуби. Лошото начало на първенството отрежда 15-ото място на марекчани във временното класиране, точно над чертата на изпадащите. Всичко това прави всеки мач на тима от Дупница изключително важен, тъй като съперниците трупат точки, а „Марек” започва да изостава. Задължителни за печелене са особено двубоите на стадион „Бончук”, където Росен Йорданов и компания най-вече трупат точките си. Съперникът от Кюстендил е новак в групата, но се представя много добре до момента и заема трето място в подреждането.
    „Съперникът ни е добър отбор и започна сезона силно, като натрупа немалко точки. В мачовете досега създаваме доста положения, но не успяваме да ги реализираме, което ни костваше победите. Дано имаме малко повече късмет срещу ФК „Кюстендил”. Много ни трябват трите точки. Честно казано, за предстоящата среща не ме интересува толкова как ще играем, а само да успеем да победим, защото ни трябва точков актив. Искрено се надявам да запишем успех”, каза пред „Вяра” наставникът на „Марек” Цветан Видински.
    Той ще трябва да се справя без четирима от основните си футболисти. Поради контузии за двубоя със сигурност отпадат Еньо Кръстовчев, Илиян Христов, Александър Близнаков и Антонио Арсов.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular