Friday, May 3, 2024
HomeРегионБобов долЗапалиха колата на задържания за лихварство Кристиян от Бобов дол

Запалиха колата на задържания за лихварство Кристиян от Бобов дол

Запалиха автомобил на бащата на един от задържаните при полицейска акция срещу лихварство в Бобов дол, съобщиха наши източници от полицията. Познати на арестуваните от миньорския град твърдят, че колата е на Кристиян Колев, който работи във фирма за сигурност и охрана. Била му е продадена от друг от задържаните – Мартин Алексов. Преди около месец Кристиян обявил возилото в сайт за продажба срещу 21 000 лв.

„Във вторник около 23.00 ч в Бобов дол на ул. „Георги Димитров“ е запалено имущество със значима стойност – лек автомобил БМВ. Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН – Бобов дол, автомобилът е унищожен. По случая е образувано досъдебно производство в РУ -Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор”, гласи официалното съобщение на ОДМВР – Кюстендил.

Както писахме, във вторник в Бобов дол ОДМВР – Кюстендил, проведе  специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с нерегламентирана банкова дейност.

В рамките на операцията криминалистите са извършили процесуално-следствени действия на 4 адреса, иззели са вещи и голяма сума пари. Задържани са с полицейска заповед са трима мъже – на 28, 36 и 38 г. Образувано е досъдебно производство. Уведомена е прокуратурата.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular