Иван Колев е новото попълнение в Марек

Иван Колев бе част от екипа на Дунав (Русе)

Дупничани посрещат на „Бончук“ eлитния Локо (София) на 7 февруари

 

28-годишният централен нападател Иван Колев е новото име в отбора на Марек. До момента той беше част от отбора на Дунав (Русе), но прие офертата на дупнишкия клуб и облече екипа на Марек.
Във вторник след обяд футболистът направи дебют в тренировката, проведена от Танчо Калпаков на терена на „Шмиргело“. „Ив. Колев направи загрявка с колегите си от отбора, но впоследствие продължи да се готви индивидуално. Той е бил болен една седмица от грип и на този етап не се чувства много комфортно. В сряда преди обяд ще направи поредна лека тренировка и ако се почувства добре, ще му дам шанс за игра 15-20 минути срещу отбора на Локо (Сф), сподели Калпаков.

Пета контролна среща от подготовката си ще изиграе отборът на Марек в сряда, 7 февруари, на стадион „Бончук“ от 12 ч. срещу елитния Локомотив (София).

До момента футболистите на Марек са изиграли четири контролни срещи, като  постигнаха 3 победи  – срещу Струмска слава (1:0) и ФК Кюстендил (5:2) като домакини и срещу  ЦСКА 1948 II (2:1) като гости. Единствената загуба претърпяха като гости на първодивизионния Пирин (Благоевград) с 0:3, в който наставникът пусна на терена експериментален състав.
В контролния мач срещу Локомотив (Сф) ще бъде даден шанс на всички налични футболисти.
Последната контролна среща на Марек ще бъде срещу отбора на Рилски спортист (Самоков) на 10 февруари, като засега няма уточнение все още за часа и терена за игра.

Ташко СУЛЬОТОВ