Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаИзверг избива през нощта котки с бойно куче!

Изверг избива през нощта котки с бойно куче!

  • Грози го затвор до 5 години и глоба до 8 хил. лв., ако бъде установен и задържан

 

С поредна жестоко убита котка в Дупница започна тази седмица.  Сутринта отиващите към пазара дупничани и майки с малки деца на детската площадка при бившето студентско общежитиe пищяха от ужас при вида на клетото животинче.

На метри от убийството се намира детска площадка.

По прекършения гръбначен стълб на убитата котка личат огромни зъби. Дупничани, живеещи на ул. ”Венелин”, съобщиха, че често след полунощ мъж обикаля с огромно куче и го насъсква пред дворовете на хората, които имат котки. За разходката му оповестява неспокойният лай на дворните кучета. На бившата медицинска сестра Мария Иванова, която живее в квартала наблизо, преди седмица също след голям лай на домашното куче изчезва безследно домашната котка и жената се съмнява, че е убита по същия начин. При квартал „Прогона” преди гробищния парк на няколко семейства преди месец са изчезнали всички домашни котки. Хората се страхуват да си вземат отново домашни любимки, за да не ги последва същата съдба.

 

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Към 5.30 сутринта Горна махала около моста на реката се чуваше неистов писък на мъчено животно. Продължи около половин час, като че се убиваше мъчително. Много е неприятно да се събудих от болката на безпомощно животно. Моля отговорните служби да вземат отношение.

Comments are closed.

Most Popular