Monday, May 6, 2024
HomeРегионПерникИлинка Никифорова е новият зам.-областен на Перник

Илинка Никифорова е новият зам.-областен на Перник

Със заповед на министър – председателя Гълъб Донев за заместник областен управител на Перник е назначена Илинка Никифорова, съобщиха от областната администрация. Тя заменя освободената Ива Борисова.
Илинка Никифорова е бивш заместник-кмет в екипа на покойната Росица Янакиева, ръководила е дирекция “Образование и култура” в община Перник, била е и заместник областен управител, членува в партия “АБВ”.
Илинка Никифорова е изразила надежда за добра и ползотворна съвместна работа с екипа на администрацията.
Бившият везе зам.-областен управител Ива Борисова бе назначена на поста на 28 май 2021г. от предишния служебен премиер Стефан Янев. Преди това е работила като старши специалист в община Ковачевци.
Ето какво написа Борисова в личния си профил във Фейсбук: „Извървях един етап в личен и професионален план… Може би съм малко тъжна, но психически спокойна и удовлетворена. Работих с 4 правителства и 3-ма областни управители.
Дойдох по време на служебно правителство и си тръгвам при такова, животът е кръговрат. От позицията на времето, поглеждам назад и си казвам „Не мога да повярвам, че направих и това“, вместо да си помисля „Иска ми се да бях го сторила“. Накрая хората ще ме съдят по един и същи начин, при всички случаи. Благодаря на всички, които бяха до мен в тези дни! Радвам се и съм горда, че този пост не ме промени и за миг, останах искрена в мислите си и следвах принципите си. На Областна администрация Перник и на нейните служители желая здрави, спокойни и ползотворни дни, увенчани с успешни дела! За себе си живея с веруюто, че като търся щастлив край и не мога да го открия, може би е време да започна да се оглеждам за ново начало.“

RELATED ARTICLES

Most Popular