Thursday, May 2, 2024
HomeСпортИлия Карапетров е новото име в ОФК Беласица

Илия Карапетров е новото име в ОФК Беласица

Вестта за привличането на нападателя Илия Карапетров в петричкия футболен клуб “Беласица” вече е факт. Очаква се футболистът да вземе участие в първата тренировка за седмицата във вторник от 19 часа на стадион Цар Самуил. Той е тренирал досега и няма да има проблеми със спортната си форма, за да вземе участие още в следващия мач в понеделник срещу Ботев-2 Пловдив, който всъщност ще бъде трети за първенството на втора професионална лига. Същият ще се играе на стадиона в Симитли. Илия Карапетров беше привлечен в Беласица, когато управител на клуба беше Венко Папалюгов. Тогава Карапетров и още няколко класни футболисти бяха принудени да напуснат, след като не им се обърна нужното внимание, и Беласица търпеше загуба след загуба.
Всеки момент се очаква да пристигне 18- годишния халф от Камерун Ета Кофре. За последно е играл в отбора на Бес Стар Академи-участник във втора лига на тамошното първенство. Веднага след като подпише договор с ОФК Беласица може да се пристъпи към издаване на работна виза и да бъде оформен с картотека пред БФС.
Все още не са уредени нещата с бразилския футболист Игар Фелипе. С клуба, в който е играл за последно, от ОФК Беласица не са в контакт. При това положение се стигна до изпращане на писмо до Бразилската федерация, която да отговори Фелипе дали има сключен договор или не. Едва след това ще се правят постъпки за издаване на работна виза от АЗ.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular