Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаКандидат за общински съветник от БСП стана пиар на община Дупница

Кандидат за общински съветник от БСП стана пиар на община Дупница

Андрей Богоев ще бъде новият „глас”  на кметството

Кандидатът за общински съветник от листата на БСП Андрей Богоев ще бъде новия пиар на община Дупница. Предстои официалното му представяне пред медиите по време на предстоящата пресконференция на градоначалника Първан Дангов.

Андрей Богоев бе 16-и в листата на БСП на местните избори от гражданската квота. Той е известен на дупничани със своя малък бизнес в центъра на Дупница. Заедно със съпругата си стопанисват един от павилионите в близост до местния хотел.

Богоев бе един от яростните критици на предишния кметски екип в социалните мрежи. През изтеклия мандат участва в подписка против наредбата, предвиждаща отстраняване на преместваемите обекти от центъра на Дупница. Активен участник е в различни протести.

Богоев няма медиен или друг опит, свързан с връзки с обществеността. Засега не са ясни критериите, по които е предпочетен за длъжността.

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Кмета назначава кметски наместници на села с по 20 човека ,които ще носят разход на Общината 15-20 хил .лева годишно,без да се замисли ,та какво толкова ,че човека няма опит за работа с медии.Важното е да “наш човек”.
    Някой разбрал ли е какво се свърши за този един месец в Общината,освен “стани да седна”.Голяма част безсмислени рокади и новоназначения.

  2. Ангелчо, стани ти кмет да видим колко гласа ще получиш и как ще се справиш по-добре?

Comments are closed.

Most Popular