Friday, May 3, 2024
HomeСпортКаратеките на Емил и Веселин Димитрови от Кюстендил завоюваха 26 отличия от...

Каратеките на Емил и Веселин Димитрови от Кюстендил завоюваха 26 отличия от 1 турнир

Поредно впечатляващо представяне на татамито сътвориха състезателите на кюстендилския карате клуб “Шурикен”. Възпитаниците на треньорите Емил и Веселин Димитрови спечелиха 26 отличия – 8 златни, 7 сребърни и 11 бронзови. Талантливита шурикени вдигнаха и 4 купи от традиционния турнир за Купа „Ронин” за деца до 14-годишна възраст. В крайното класиране по медали клубът се класира на 3-то място. В надпреварата в столичната зала “Триадица” на татамито в спор за призовите места излязоха 207 състезатели от 22 клуба от страната.

“Георги Матуски, Мартин Василев, Деян Миленков, Искрен Тодоров, Божидар Сотиров, Денис Априлов, Християн Стоянов, Никол Михалкова, Янислава Йорданова, Красимира Анастасова, Никола Арнаудов, Борис Иванов, Марио Иванов, Васил Здравков, Асен Миланов, Християн Василев и Александър Митов се представиха много добре и всеки от тях си тръгна най-малко с по едно отличие от индивидуалното или отборното състезание”, споделиха двамата наставници.

Състезателите на клуба вдигнаха и 4 купи.

Те допълниха, че в края на тази седмица клубът ще участва на международен турнир в Лесковац, Сърбия, а следващата седмица на 28 ноември Андрей Тодоров и Янислав Милеков ще бъдат част от националния отбор за кадети джуниори и мъже до 21 на Балканското първенство в Дубровник, Хърватия. Съдия на надпреварата ще бъде старши треньорът и президент на клуб “Шурикен” Емил Димитров

RELATED ARTICLES

Most Popular