Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПерникКметът д-р Вяра Церовска се качи на кокили в Перник, заръча: Не...

Кметът д-р Вяра Церовска се качи на кокили в Перник, заръча: Не губете детето в себе си

Приказни герои на кокили и клоуни забавляваха децата на Перник. Слънчеви усмивки, забавни песни, танци и игри изпъстриха града за Деня на детето.

Шарено шапито, уъркшоп с жонгльори и други форми на цирковото изкуство накараха малчуганите да се пренесат в друг свят. Детска празнична шоупрограма пред Двореца на културата беше сред атракциите, която събра малки и големи на забавление.   Кметът Вяра Церовска и зам.-кметът по култура и образование Севделина Ковачева приветстваха малчуганите и се наслаждаваха на програмата заедно с тях.

„Не губете детето в себе си, защото то ще ви запази искрени и мечтаещи. Насладете се на хубавия ден, играйте, спортувайте и вървете смело напред“, сподели пред малчуганите кметът и заедно с тях се забавлява, като прави сапунени мехури и участва в забавни игри. Вяра Церовска, чиято слабост са децата, не спря да играе с малчуганите детските игри, организирани пред Двореца на културата. Кметицата се разхождаше с кокили, учеше малки дечица как се правят надуваеми балони, обра точките със завидни умения по държене на пръчка с една ръка, бутане на кегли и какво ли не.

 

 

 

Снимки

 

Моменти от 1 юни в Перник, кметът се забавлява сред децата.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular