Sunday, May 5, 2024
HomeСпортМачовете в ЮЗ трета лига се отлагат за 6 ноември

Мачовете в ЮЗ трета лига се отлагат за 6 ноември

Мачовете от 13-ия кръг за първенството на ЮЗ трета лига по програма за 2 ноември се отлага за 6 ноември, сряда. Това съобщи секретарят на ЗС на БФС-София Николай Младенов.

При това положение на 6 и 9 ноември отборите от групата трябва да изиграят два мача – за 13-и и 14-и кръг.
През настоящата седмица отборът на „Беласица” тренира на стадион „Цар Самуил”. Старши треньорът Атанас Ласков заложи на занимания, поддържащи формата на футболистите. Поради учебна заетост с разрешение на ръководството отсъстваха Любомир Граминов, Симеон Бояджиев, Кирил Георгиев и Александър Смилков. В петък от 10 часа на стадион „Цар Самуил” ще се проведе двустранна игра с наличните футболисти.
Веднага след това ще бъде дадена почивка на момчетата до понеделник.
Футболистите на „Вихрен” (Сандански) изиграха в сряда отложения си мач с „Балкан” (Ботевград) и победиха с 1:0, с което си върнаха второто място в таблицата за временно класиране. След последното занимание в петък старши треньорът на „гладиаторите” Здравко Лазаров ще пусне в почивка възпитаниците си до понеделник.
Наставникът на „Перун” Атанас Николов сподели: „Тази пауза е добре дошла за нас. Заради негативните резултати, които записахме напоследък, работим усилено върху подобряване на психиката на момчетата, за да може да бъдат напълно готови за мача срещу „Чавдар” (Етрополе), който ще изиграем на 9 ноември от 14 часа на градския стадион в Кресна. По програма в 13-ия кръг нашият отбор почива.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular