Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионДупницаМачът Марек - Лудогорец ІІ в петък на стадион „Бончук”

Мачът Марек – Лудогорец ІІ в петък на стадион „Бончук”

Ташко СУЛЬОТОВ

По програма на БФС мачът от VІІІ кръг за първенството на Втора професионална лига между отборите на Марек и Лудогорец ІІ Разград ще се играе на стадион „Бончук” в град Дупница на 1 септември, петък, от 17,00 часа.
Този двубой ще се ръководи от главния съдия Иво Андреев с асистенти Иван Иванов, Радостин Бодуров, 4-ти съдия Любослав Любомиров.
Всички тренировки за този двубой наставникът на мъжкия отбор на ФК Марек Танчо Калпаков проведе на стадион „Бончук”. Не се готвеха с колегите си заради травми от различен характер Александър Башлиев и Андон Гущеров. Дали двамата ще попаднат в групата за този мач, ще има яснота едва след последната тренировка в четвъртък вечерта. От сметките на старши треньора на „Марек” отпадат наказаните от ДК на БФС Николай Ганчев и Веселин Любомиров.

„Набирам по свой начин информация за играта на отбора на разградския тим. Най-важното нещо е футболистите, на които ще гласувам доверие в този мач, да дадат всичко от себе си и с по-точен мерник да реализираме головите си положения. Очаквам феновете да ни подкрепят по подобаващ начин от трибуните, а вътре нашите футболисти с разнообразна и качествена игра да ги зарадват”, сподели Калпаков.

RELATED ARTICLES

Most Popular