Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионКюстендилМузикален четвъртък! Модерни и спортни танци пред читалище "Братство" в Кюстендил

Музикален четвъртък! Модерни и спортни танци пред читалище “Братство” в Кюстендил

 

Първата от поредицата инициативи, част от лятната културно-развлекателна програма на читалището – „Музикален четвъртък” ще се проведе пред кюстендилското читалище “Братство” на 14 юли от 18,30 ч. Целта на проявата е обогатяване на културния живот и създаване на условия за културни развлечения на гражданите и гостите на гр. Кюстендил в почивните летни месеци, което ще доведе до утвърждаването на града ни като водещ културен и туристически център в страната.
С тази инициатива читалище „Братство” продължава създадената през изминалата 2021 година традиция – всеки четвъртък през месеците юли и август на сцената да се изявяват различни музиканти, певци и танцьори от многобройните школи към читалището, както и гост-изпълнители.
На 14.07 ще вземат участие Студио „Дебют” с рък. Димитринка Укалска, Клуб по спортни танци „Пауталия” с рък. Петя Димитрова и R CLUB – Kyustendil с рък. Рени Цветкова.
В изявата ще се включат деца на възраст от 5 до 18 години, които ще Ви потопят в магията на модерните танци, зумба под звуците на хитова музика и темпераментните спортни танци – румба, джайф, ча-ча-ча и др.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular