Monday, May 6, 2024
HomeРегионСамоковНай-трудният въпрос: Къде да заведем децата през уикенда?

Най-трудният въпрос: Къде да заведем децата през уикенда?

Мальовица е една от подходящите алтернативи удобна за столичани

През лятото забавленията за малки и големи са много повече, отколкото в студените месеци. Както планината, така и морският бряг са страхотни опции за уикенда.

Но по-сложния въпрос си задаваме през зимата, когато на много от възрастните им се почива, сгушени с топло одеало и хубава книга или филм в неделния ден, но децата изразяват открито и бурно желанието си да излязат навън и да се забавляват. Тогава идва въпросът къде да ги заведем?

В повечето случаи курортите с голяма блъсканица не са най-добрата опция за малките деца.

Едно от подходящите места за семеен уикенд или дори само за дневна разходка е курортът Мальовица, който е особено удобен за столичани, тъй като е само на час и половина път от София. Малко повече отнема пътят, ако тръгваме от Пловдив.

Какви са предимствата на курорта Мальовица?

  • Обновени ски съоръжения
  • Обновена хотелска база
  • Можете да се насладите на запазената природа. Мальовица не е поредният бетонен курорт
  • Няма опашки за ски съоръженията
  • На половина по-ниска цена за използване на ски съоръженията в сравнение с големите курорти
  • Новооткрит Музей на алпинизма за любознателните
  • Възможност, както за лежерна разходка до хижа Мальовица, така и за планински преходи подходящи за любителите на адреналина

Мальовица има и с какво да ви изненада. Най-новото съоръжение в курорта, което ще работи всеки уикенд е модерен Еър Бег, който ще се хареса на всички любители на фрийстайл ските и сноуборд, както и на феновете на снежната акробатика

Нима се нуждаете от още причини да изберете именно Мальовица за разходка и практикуване на зимни спортове през Вашия почивен ден?

ГАЗ КЪМ МАЛЬОВИЦА!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular