Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионРадомирНамериха тяло на жена край Радомир, проверяват дали е на изчезналата Алена...

Намериха тяло на жена край Радомир, проверяват дали е на изчезналата Алена Щерк

Тяло на жена е намерено в района на пречиствателна станция до Батановци, край Перник – по пътя за Радомир. По първоначална информация трупът е на изчезналата в петък около обяд Алена Щерк. Според различни източници, роднини на откритата жена твърдят, че панталонът, с който е обута, отговаря на този, с който е била облечена изчезналата 47-годишна IT специалистка от София.

Още не е потвърдено дали това е нейното тяло, предстои да се направи ДНК анализ.

Мястото по пътя за Радомир е отцепено от полиция, пристигнала е оперативно-следствена група и съдебни медици, които правят оглед. Разследването се води под наблюдението и ръководството на Софийска градска прокуратура.

Столичната полиция обяви за издирване Алена, която изчезнала от дома си в Бояна. В момента продължава издирването на мъжа, с който тя е живеела на семейни начала. Той е с италианско гражданство. По информация на БНР Виктор е напуснал страната преди дни. Разследването по случая продължава.
По непотвърдена информация на 27 май в дома на жената, се е задействал паник бутон. Пристигналите на място полицейски екипи не са установили опит за взлом. Няколко часа по-късно децата на жената са подали сигнал, че тя е изчезнала.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular