Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБобов долОБНОВЕНО! Насилие - ученички се биха в Бобов дол

ОБНОВЕНО! Насилие – ученички се биха в Бобов дол

Петокласничка е пострадала след сбиване  между момичета в Бобов дол. Детето е с наранявания по главата. Скандалът, прераснал във физическата саморазправа, се е разиграл в града в понеделник, 27 февруари.

Децата, на 11 и 13 години, са се сбили на улицата близо до местното училище. Една от участничките в деянието е заснело побоя с телефон. На пострадалата ученичка са били нанесени множество удари с ръце и крака в главата и тялото.

За инцидента потвърдиха от ОД на МВР в Кюстендил. Става въпрос за три момичета. Между тях е възникнал конфликт, в района на местно училище. Във връзка с това, че участниците в разправата са непълнолетни и уязвими, подробности няма да бъдат изнасяни. По случая работи инспектор от “Детска педагогическа стая“. В екипа са включени представители на училището. Уведомена е и местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни лица, информират още от пресцентъра на полицията.

Образувано е досъдебно производство, съобщиха от Районната прокуратура в Кюстендил. Децата са били разпитвани, за да се установи какво е предизвикало агресията им. Търсят се видеозаписи от камери в района, за да се установи с точност колко деца са участвали в сбиването.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular