Sunday, May 5, 2024
HomeСпортНаставникът на Витоша: Не заслужавахме да загубим в Панагюрище

Наставникът на Витоша: Не заслужавахме да загубим в Панагюрище

Слаб мач изиграха футболистите на Оборище на стадион „Орчо Войвода” срещу Витоша (Бистрица). През първата част на срещата домакините разчитаха повече на контраатаки. В същия момент отборът на гостите търсеше начин за отбелязване на гол, но това така и не се получаваше. Първата част на мача завърши при нулево равенство след пропуски на Георги Амзин и Мартин Фотиров от отбора на гостите.
През втората част на срещата опитите на футболистите на двата отбора да стигнат до отбелязване на гол така и не се осъществяваха. И когато вече се виждаше равенството в резултата, в първата минута от даденото продължение на главния съдия Здравко Михайлов грешен пас на Любомир Митков към вратаря Калоян Петков бе пресечен от Лионел Матадос и той огорчи противниковия страж за 1:0.
В този мач се видя, че отборът на Оборище (Панагюрище) ползва набраната инерция от работата на предишния старши треньор Ивайло Аспарухов, но не се знае до кога ще продължи това.

След мача старши треньорът на Витоша (Бистрица) Кристиян Узунов сподели: „Незаслужена загуба за нашия отбор, след като играхме далеч по-добре от отбора на домакините. Те играха грубо и ненапразно получиха от главния съдия пет жълти картони. Нашият отбор е изграден от млади футболисти от 18 до 20 годишна възраст и ще трябва да се концентрираме най-вече върху точността на мерника, което бе и главна причина да претърпим загуба и в този мач. Определям съдийството на главния арбитър Здравко Михайлов за посредствено”.

 

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular