Sunday, May 5, 2024
HomeРегионСанданскиОбвинената в убийството на децата си майка от Сандански припадна в ареста

Обвинената в убийството на децата си майка от Сандански припадна в ареста

Обвинената в убийството на двете си деца Васил и Ивон Кристина Дунчева от Сандански е припадала в ареста. Това разказа брат й Илиян. “Чуваме се по телефона със сестра ми, но не ми звучи добре. Оплаква се, че има главоболие, имала и няколко припадания в ареста. Лекар й е предписал лекарства и тя ги пие. Надяваме се да я преместят в болница”, допълни братът на Кристина.

Очаква се психиатричната експертиза да бъде готова скоро и въз основа на заключението на лекарите да се реши дали санданчанката ще бъде преместена в специализирано лечебно заведение.

Припомняме, Окръжна прокуратура обвини майката за тежкото престъпление, извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост спрямо жертвите. 32-годишната жена бе арестувана на 19 ноември. 5-годишният Васил и 3-годишната Ивон бяха открити мъртви в къщата им на ул. “Скопие”, на метри от полицията в курортния град, а при обиска са намерени два ножа и сатър. На ужасяващата гледка се натъкнал баща им Георги Трайков.

В съда в Сандански пък се води дело за домашно насилие, заведено от Кристина Дунчева преди трагедията срещу Георги Трайков.

RELATED ARTICLES

Most Popular