Friday, May 3, 2024
HomeРегионКюстендилОбичта на Иво Атанасов и любимата Стефка стана на 47

Обичта на Иво Атанасов и любимата Стефка стана на 47

Семейството си подари втори меден месец в Дорково

Ексдепутатът от БСП в Кюстендил Иво Атанасов и неговата прекрасна съпруга Стефка отбелязаха 47 години съвместен семеен живот. В прочувствен пост бившият член на Съвета за електронни медии разказа, че в чест на светлата дата двамата със съпругата му са в любимото им родопско село Дорково. Това е мястото, откъдето преди 47 години са тръгнали заедно в една посока като семейство.

 

С носталгия за отминалите дни Атанасов си спомня наредените маси за годежа им и още дочува ехото от прекрасната родопска песен „Девойко, мари, хубава!”, изпята в чест на прекрасната му съпруга. Острието на червените в област Кюстендил споделя и рецептата си за успешен брак, според която диалогът и компромисите са в основата на дългото съжителство. „Колко пъти сме се скарвали! Сърдим се час, ден, понякога – седмица. Докато единият попита:

– Ще се развеждаме ли?

– Не.

– Тогава защо да не си говорим?

Следва поредният рестарт на семейния живот. И така вече 47 години! Този номер, измислен от нея, работи безупречно”, разказва Атанасов.

Някогашният лидер на БСП е известен с галантността си и това, че не пропуска повод да поздрави съпругата си Стефка, както и да припомни, че има честта да живее с една от най-красивите жени в града под Хисарлъка. Двамата са запазили не само любовта и уважението помежду си, но и онзи пламък, който ги превръща в еталон за модерни баба и дядо.

RELATED ARTICLES

Most Popular