Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионРазлогОбщина Разлог подменя водопроводната мрежа на улица “Цар Самуил”

Община Разлог подменя водопроводната мрежа на улица “Цар Самуил”

Община Разлог започна подмяна на водопроводната мрежа на улица “Цар Самуил”.

Стартиралите дейности са част от инициативата за “Безопасна и здрава среда”, насочени към подобряване качеството на питейните услуги и подобряване на подземната и надземна инфраструктура на град Разлог, посочиха от местната администрация.

След приключване подмяна на водопроводната мрежа по цялата дължина на улицата, ще бъде извършено и обновяване състоянието на пътното платно.

Междувременно улица “Александър Стамболийски”, в участъка между улица “Шаркьой” и улица “Подполковник Спиридонов”, е  затворена за движение поради извършване на цялостни ремонтни дейности.Община Разлог се ангажира с бързо и ефективно изпълнения на ремонта, насочен към подобряване състоянието на пътното платно и тротоарните пространства на улицата.

От кметството отправят апел към всички водачи на превозни средства: да използват алтернативни маршрути, да се съобразяват с поставените временни пътни знаци и да проявят търпение до завършване на съответните дейности.

Дейностите за подобряване подземната и надземната инфраструктура на ул. “Александър Стамболийски” след подмяна на водопроводната мрежа, продължават с  цялостно асфалтиране на пътното платно, подмяна на ел.-инсталация на уличното осветление, заради честа поява на дефекти, реконструкция на тротоарните пространства и облагородяване на градската среда, чрез засаждането на нови дръвчета.

RELATED ARTICLES

Most Popular