Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаОбщинската болница в Дупница търси доставчик на природен газ за 190 000 лв.

Общинската болница в Дупница търси доставчик на природен газ за 190 000 лв.

Общинската болница в Дупница търси доставчик на природен газ. МБАЛ „Свети Иван Рилски“ ЕООД обяви обществена поръчка за доставката на около 1020 MWh природен газ, необходими за осигуряване на отоплението на Терапевтичния блок на лечебното заведение (бившата Транспортна болница), намиращ се на ул. „Отец Паисий“ № 2 в града.  Като режим на работа в поръчката е посочено: само в отоплителния сезон – 24 часа.
Изискванията към качествата на доставяния природен газ са: калоричност при долна граница на топлина на изгаряне (калоричност) 8000 ± 100 килокалории (9,302 ± 0,1163 [кВтч]) за кубичен метър при стандартни условия, съгласно БДС ISO 6976 или еквивалент; химическият състав и качествата на природния газ да отговарят на нормите и разпоредбите, действащи в България.
Срокът  на доставките е: 12 месеца или до изчерпване на финансовия  ресурс. В случай, че изтече срокът на валидност на лиценза за обществен доставчик на природен газ за конкретна територия, който е и изпълнител на доставките по договор, договорът се прекратява автоматично.

Прогнозната стойност на поръчката е 190 000 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване:на оферти или заявления за участие бе 30 август, а отварянето им – на 31 август.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular