Monday, May 6, 2024
HomeРегионДупницаОбщото събрание на ФК „Марек“ - на 30 януари

Общото събрание на ФК „Марек“ – на 30 януари

На 30-ти януари ще се проведе Общото събрание на ФК „Марек“. На него трябва да бъде обсъдено бъдещето на клуба и избрано ново ръководство. То е насрочено за 17 часа, като при липса на кворум ще започне с 60 минути по-късно без значение от броя на имащите право на глас.
Действащият и към момента законен Управителен съвет ще направи отчет, след което ще се премине към избор. Очаква се най-висшия форум на клуба да бъде излъчван пряко в социалните мрежи.

Както е известно, общинското ръководство представи миналата седмица пред играчите Иво Паргов, който ще бъде „силния човек“ в клуба. Освен него, спряган за президент е бившият футболист Милен Лахчев, който също вече е поел някакви функции в клуба.

Любопитното е обаче, че и двамата не са упълномощени от законния Управителния съвет на клуба да изпълняват каквито и да било функции до провеждането на Общо събрание.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. ПАРГОВИ , НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ РАЗБЕРЕ ОТ НЯКЪДЕ, ЧЕ СЕ ЦЕЛУВАТЕ С ДАНГОВ И БСП. И ПОСЛЕ ЩЕ ПОСРЕЩАТЕ С НАКОЛЕНКИ САМО КОРНЕЛА, А ОТ НЕГО МОЖЕ ДА ИЗЯДЕТЕ И НЯКОЙ ШУТ! СМЕШНИЦИ!

Comments are closed.

Most Popular