Thursday, May 2, 2024
HomeРегионБлагоевградОпозицията в Благоевград: БСП няма шанс с номинираните за депутати младоци Ваня...

Опозицията в Благоевград: БСП няма шанс с номинираните за депутати младоци Ваня Маникатева и Антон Асиски

 

10-03-03-mo-bsp-blagoevgrad-2017-02
Младите социалисти си направиха обща снимка

БСП – Благоевград се изложи, като номинира за депутати младоци, от сега изборите са изгубени за тях, коментираха масово в областния град представители на опозицията. Имената на избраниците на столетницата станаха известни преди ден и буквално изненадаха благоевградчани.

Номинации получиха областният координатор на Младежкото обединение – 25-годишната Ваня Маникатева, и Антон Асиски – бивш младежки лидер и представител в местния парламент.

„Младите социалисти Маникатева и Асиски били амбициозни, амбицията обаче невинаги помага, освен нея трябват и други качества, не трябва да са поредните мълчанки с 1 800 лв. заплата”, коментираха благоевградчани.

На първото си събрание за годината младите социалисти се обединили и около номинацията на областния и общински председател на БСП – Благоевград, Николай Бошкилов за депутат. Номинации за народен представител получила и червената лидерка Корнелия Нинова.

„Николай Божкилов да си гледа лозята и да не се занимава с това да кове закони”, допълват още хората.

Младежкото обединение приело единодушно отчета за дейността през изминалите президентски избори, който представила подробно Ваня Маникатева. Младата социалистка почерпила и за своя 25-и рожден ден, като получила скромен подарък – колаж с най-важните моменти за нея и Младежкото обединение от изминалата година.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular