Monday, May 6, 2024
HomeРегионГоце ДелчевОтборът на „Балкан” регистрира победа в Гоце Делчев и запази водачеството си

Отборът на „Балкан” регистрира победа в Гоце Делчев и запази водачеството си

Ръководство, треньорски щаб и футболисти на домакините възмутени от нереалното съдийство

Отборът на „Балкан” (Ботевград) се наложи с минималното 1:0 като гост над „Пирин” (Гоце Делчев) в мач от 17-ия кръг на Югозападната трета лига.

Единственото попадение в мача отбеляза Димитър Руйчев в 50-ата минута. В самия край на срещата Йордан Апостолов получи червен картон и остави гостите с 10 души, но до края на срещата резултатът остана непроменен.

Доста различни мнения дадоха от двете страни за резултата от мача.

Димитър Крушовски – старши треньор на „Пирин” (Гоце Делчев), коментира така: „Загубихме незаслужено според мен. Едно невнимание в защита доведе до гол в нашата врата. В отделни моменти стояхме по-добре на терена. Здрав мач, много единоборства и битка от страна на футболистите на двата отбора. Не бе отсъдена чиста дузпа за нас през първото полувреме за игра с ръка от защитник на гостите, което щеше да даде друг развой на срещата”.

Старши треньорът и президент на „Балкан” (Ботевград) Иван Редовски сподели, че е доволен, след като неговите възпитаници са спечелили мача, макар и само с 1:0: „Щом сме спечелили на негостоприемния стадион в Гоце Делчев с 1:0, значи сме играли добре. Има умора у футболистите от сгъстения цикъл на мачове, но се опитваме да се възстановяваме. Вече мислим за следващия мач, който е срещу „Вихрен” (Сандански) като домакини”.

Президентът на ФК „Пирин” (Гоце Делчев) Димитър Коршумов изрази недоволство от страна на главния съдия Ивайло Стоянов, който според него не е отсъдил явна дузпа в полза на „Пирин”: „Ръката на противниковия защитник се отмести с повече от метър, а в същия момент арбитърът каза, че е била прилепнала към тялото му. При това положение коментарите са излишни. С нищо не отстъпвахме на отбора на „Балкан” и за жалост не си реализирахме създадените голови положения”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular