Saturday, May 4, 2024
HomeРегионБлагоевград"Пирин Лейдис" спира да съществува? Фенове от Благоевград притеснени за женския футболен...

“Пирин Лейдис” спира да съществува? Фенове от Благоевград притеснени за женския футболен отбор

Фенове от Благоевград излязоха с изявление за запазване на женския футболен клуб “Пирин Лейдис” в града. В позицията на “Пирин Ултрас”, публикувана във фейсбук, са изложени опасения, че дамският тим ще спре да съществува. Ето какво пишат феновете:

“Силно сме обезпокоени от слуховете, че женски футболен клуб „Пирин” няма да продължи своето съществуване.

Отбор, който бе създаден само преди 1 година, в който тренират и играят около 40 момичета от Благоевград и Пиринския край, трябва да продължи своето съществуване!

Момичетата от „Пирин Лейдис”, амбициозните треньори Боби Ганчев и Бети Баракова, както и феновете на тима не са виновни за раздутия бюджет, който сътвориха предишните собственици с английска фамилия.

Ние, феновете на „Пирин”, смятаме, че единственото, което предстои на “Пирин Лейдис”, са само купи и медали, които ще напълнят витрината в административната сграда на клуба.

В световен мащаб женският футбол търпи сериозно развитие и добри финансови постъпления и при правилно управление и нормален и редуциран бюджет средствата в клуба ще нарастват, а не обратното!

Убедени сме, че шефът на клуба Таско Тасков съвместно със собственика Пол Белогур ще вземат правилното решение и “Пирин Лейдис” ще върви само нагоре. Очакваме купа през следващия сезон не само от мъжкия, но и от женския тим!”, заявяват от “Пирин ултрас”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular