Saturday, May 4, 2024
HomeСпортПоследната тренировка на Бела за мача с Витоша - в петък на...

Последната тренировка на Бела за мача с Витоша – в петък на „Царско село“

Мачът от 22 кръг за първенството на Втора професионална лига между отборите на Витоша (Бистрица) и Беласица (Петрич) ще се играе в събота от 15,30 ч. За него треньорският щаб на мъжкия отбор на ОФК Беласица е планирал шест тренировки. Седмицата стартира с наличните футболисти в понеделник на помощния терен на НСБ „Цар Самуил“. От вторник след обяд отборът тренира в Марикостиново и така бе до четвъртък. В петък групата футболисти, на които ще разчита треньорския щаб на петричкия тим, ще отпътува за София и там след настаняването на терена на Царско село ще се проведе последното занимание ден преди двубоя срещу Витоша. Срещата ще се играе на стадиона в Бистрица от 15,30 часа в събота и ще бъде ръководена от главния арбитър Димо Димов, асистиран от Цветан Горанов, Станимир Трифонов, 4-ти съдия Любима Банова, съдийски наблюдател Пламен Мехлемов.

На пълни обороти продължава да се готви футболистът от Кот Д`Ивоар Аксел Талонса. За него са представени в БФС молба, жълтата му карта, професионален договор, очаква се да се получи работна виза  и да се пристъпи към картотекиране на футболиста. Очаква се най-късно до един месец и това да приключи и той да бъде на разположение на треньорския щаб.

Различни групи от специалисти работят на НСБ „Цар Самуил“ за възстановяване на терена и по изпълнение на указанията на Лицензионната комисия от БФС. Правят се последните процедури  на терена преди засяването на семената за тревното покритие.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular