Thursday, May 2, 2024
HomeРегионДупницаПредпразнично задръстване влуди шофьорите в Дупница

Предпразнично задръстване влуди шофьорите в Дупница

Голямото пазаруване преди Бъдни вечер оживи Дупница. Стотици плъзнаха по центъра на града, магазините се пукаха по шевовете, а главните пътни артерии преливаха от превозни средства. Натовареният трафик създаде големи задръствания по главните ул. „Патриарх Евтимий”, „Св. Иван Рилски” и в района около светофарите при ГУМ. Това изви дълги опашки от коли, таксита и автобуси на градския транспорт. Шофьорите се придвижваха едва-едва, а други си позволяваха хитри маневри само и само да се измъкнат от капана.

RELATED ARTICLES

5 COMMENTS

  1. Бедните ДУПНИЧАНИ , НЯМА МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ ПРЕД Лидл и Кауфланд , потоци от коли по улиците , на старата автогара е опашка за ТЪРКАНЕ на лотарийни билети ! О бедни ми народе за какво плачете?

  2. Към коментарана “Сашо” Какво съдиш и хулиш хората бе индианец.По Коледа и Нова година ли да не пазаруват? Изглежда си некое богаташче шантаво!!!!!!

  3. Към коментара на “жител”. Честита Коледа , ЩАСТЛИВА НОВАТА ГОДИНА , ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ и УСПЕХ! По малко да мрънкаме, а да се работи и твори щом искаме повече пари . Да сложим “STOP”на алкохола и дрогата, да сме по културни шофьори през 2019год.

  4. Към коментара на “Сашо”. Честита Коледа и весели празници на всички Дупничани.Живи,здрави и повече пари да имате за харчене.Изглежда си някое дребно работодателче в Дупница с малки заплати и като видиш повече коли в града от твоята вече си мислиш че даваш големи заплати и даже недоволстваш.Не си прав!!!

Comments are closed.

Most Popular