Thursday, May 2, 2024
HomeРегионПерникПриятелката на прокурорския син проговори

Приятелката на прокурорския син проговори

Боряна: Той е много жесток човек и ще търси отмъщение

Бившата приятелка на прокурорския син от Перник Васил Михайлов проговори.

Михайлов е обвинен в 4 заплахи за убийство и побой над момичето. 20-годишната Боряна показа снимка на нараненото си лице в социалните мрежи и твърди, че това се е случило  след поредното му посегателство. На 13 септември 19-годишният Михайлов получи нови обвинения след претърсване и изземване от дома му.

Сигнал срещу сина на прокурора Бисер Михайлов подаде именно пострадалото момиче. Двамата са имали връзка 2 години. Боряна не може да преброи колко пъти Васил я е удрял.

Момичето разказвапред bTV, че Михайлов се стараел да я изолира от близките ѝ, така че тя да няма приятели. Боряна заяви, че Васил Михайлов редовно упражнява насилие върху различни хора.

“Била съм свидетел на много неща. Ако не съм го видяла с очите си, съм го видяла на клипче, което е записал и ми е показвал след това. Винаги ми обясняваше, че това са хора които са накърнили неговото или моето достойнство, които си го заслужават.”

Попитана дали се страхува, тя отговори:

“Естествено, че се страхувам, мисля, че го познавам по-добре и от собственото му семейство. Смятам, че е много жесток човек и със сигурност ще търси отмъщението си.”

RELATED ARTICLES

Most Popular