Thursday, May 2, 2024
HomeСпортПървомай наказа „Огражденец” (Кърналово)

Първомай наказа „Огражденец” (Кърналово)

Общо седем гола видяха зрителите, дошли да наблюдават мача от 5-ия кръг за първенството на областна група „Струма-2” между отборите на „Огражден 1955” (Първомай) и „Огражденец” (Кърналово).

Срещата започна с натиск на футболистите на домакините. В 14-ата минута от фаул Стефан Назъров изпрати топката в мрежата на противниковия тим за 1:0. Това не отчая футболистите от гостуващия отбор и в края на първото полувреме Тони Забаданов успя да изравни за 1:1.

След почивката футболистите на „Огражденец” успяха да променят резултата до 1:2 след красиво попадение на Мартин Стоев в 51-вата минута. От този момент нататък играта на терена се диктуваше от футболистите на домакините и те все по-често се озоваваха пред вратата на гостите. Динчо Георгиев в 57-ата минута изпрати топката неспасяемо в противниковата врата и възстанови равенството – 2:2. Осем минути по-късно Илиян Кочев при центриране отдясно пред наказателното поле на гостите укроти топката с гърди и от воле я изпрати в мрежата на гостите за 3:2. В 67-ата минута след центриране от фаул отляво Илиян Кочев от домакините се оказа най-съобразителен и направи резултата 4:2. Последния пети гол в мрежата на гостите отбеляза Иван Тасев в 73-тата минута с глава след центриране отдясно в наказателното поле на „Огражденец”.

След мача водачът на отбора на гостите Николай Златков, който е  кмет на село Кърналово, сподели, че отсъствието на титулярния вратар Красимир Кадиев е в основата на тази загуба.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular