Thursday, May 2, 2024
HomeРегионРазлогПътничка ранена при катастрофа на автобус и товарен бус

Пътничка ранена при катастрофа на автобус и товарен бус

Инцидентът е станал на разклона за с. Баня, Разложко

Пътничка е ранена при катастрофа между автобус и товарен бус. Инцидентът е станал на 14 март около 14:00 часа в района на разклона за с. Баня, общ. Разлог. Товарен автомобил „Пежо Боксер“ с 58-годишен водач от гр. Разлог, завивайки на ляво за навлизане в крайпътна територия не е пропуснал автобус „Ивеко“, който се е движил зад него и е допуснал ПТП. С контузия в областта на гръдния кош и корема е пострадала 68-годишна пътничка в автобуса, която е настанена за наблюдение в МБАЛ-Разлог. На водачите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Мъж е ранен при друг пътен инцидент на пътя между гр. Петрич и гр. Сандански. Лек автомобил „Опел Корса“ с 62-годишен водач от с. Склаве, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост се е ударил в еластична ограда и се е преобърнал на пътното платно. В резултат на инцидента, със спукан далак е пострадал 54-годишен пътник в автомобила, който е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача е отрицателна.

Пиян шофьор заловиха пътните полицаи в Сатовчанско. Около 00:05 часа на 15 март в с. Годешевоот служители на РУ-Гоце Делчев е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ и с техническо средство е установено, че 26-годишният му водач от същото село шофира с наличие на 2,36 промила алкохол в издишания въздух.

RELATED ARTICLES

Most Popular