Saturday, May 4, 2024
HomeРегионСамоковРаздадоха 800 пакета с храни на бедни и самотни хора в Самоков

Раздадоха 800 пакета с храни на бедни и самотни хора в Самоков

Служителите на полицията също се включиха с дарения в благотворителната инициатива “Бъди човек”

800 пакета с хранителни продукти за нуждаещи се успя да събере тазгодишната кампания “Бъди човек” в Самоков.
Оттам благодариха на всички фирми и частни дарители, които подкрепиха благородната кауза и заедно обхванаха всички нуждаещи се на територията на община Самоков.
“Благодарение на общите усилия на всички нас това беше една много успешна кампания, подплатена с много надежда и искрен труд! Екипът на “Бъди човек” поднася своите най-искрени благодарности и Ви желаем светли празници!”, казаха още организаторите на благотворителната инициатива.
Доброволците зарадваха много самотни, възрастни и болни хора в Драгушиново, Горни Окол и други села. От кметството в Драгушиново с умиление споделиха: “Благодарим и на очарователната Ива, която отдели от своето време и енергия, за да им предостави лично даренията. Бъдете живи, здрави и все така добри и нека Бог да подкрепя делата ви”.
Служителите на РУ-Самоков също се включиха в благотворителната инициатива “Бъди човек” с хранителни продукти за хора в нужда. В подобни благородни каузи служители на реда са участвали неведнъж, доказвайки, че под униформите си носят големи сърца. В навечерието на коледните и новогодишни празници ръководството на МВР – Самоков разчита, че добрият пример ще намери своите последователи.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular