Monday, May 6, 2024
HomeРегионСамоковРамбо от Самоков ошашави публиката на шоу с Рачков

Рамбо от Самоков ошашави публиката на шоу с Рачков

Уникалната прилика със звездата Силвестър Сталоун преследва цял живот автомонтьора от планинския град

Силвестър Сталоун се вихри под звуците на патешкия танц в щурото шоу „С Рачков всичко е възможно”. Не, това не е шега, а е Бисер Станоев от Самоков. Той е най-известният двойник на екшън звездата в България. Уникалната прилика на нашенеца със Слай може да заблуди и най-големите фенове на холивудския актьор. В това се убедиха всички пред малкия екран, които се забавляваха заедно с Димитър Рачков по NOVA.

В предаването взеха участие и моделите Златка Райкова и Джулиана Гани, певецът и водещ Деян Славчев-Део, актьорите Герасим Георгиев-Геро, Борислав Захариев-Боби Турбото и Милица Гладнишка, както и звездата на българската естрадна музика Веселин Маринов. Седмината се включиха в редица луди състезания и щури игри. Още в началото на шоуто звездите трябваше да премерят уменията си в любимата игра на зрителите „Таратанци”. В първата битка си премериха ритъма  двете руси дами Златка Райкова и Джулиана Гани, Део и Боби Турбото. За втория тур се оказа, че участниците са само трима: Геро, Веселин Маринов и Милица Гладнишка.

„Трябва ми четвърти човек, понеже нямам четвърти човек, г-н Маринов, какво да правим? Вие две позиции ще вземете, или да вземем още един човек? Знаете ли, видях в публиката българския Силвестър Сталоун, заповядай, приятелю”, подкани Рачков Бисер Станоев.

„Вижте дами и господа, каква богата продукция сме, канят Силвестър Сталоун, звезди и аз”, похвали се Рачков.

След като и четвъртият участник излезе на сцената, играта започна.

На българския Рамбо се падна да демонстрира своите умения под ритъма на TheBirdDance на TheEmeralds, известна у нас като „Патешкия танц”.

Заради начина, по който Станоев танцува, Рачков се пошегува, че „Силвестър Сталоун има проблеми с кръста”. Зрителите останаха шокирани от приликата между Станоев и Сталоун. Оказва се, че за Рамбо от Самоков това е ежедневие. От години сънародници и чужденци преследват Станоев с молба да получат автограф и снимка. Но сходствата между двамата мъжаги приключват с външния вид.

Станоев живее със съпругата си и двете си деца в планинското градче Самоков. Известен е сред приятелите си с прякорите Рамбо, Роки и Артиста. Определя се като обикновен, народен човек. Работи като автомонтьор, през годините е бил и баничар. Фен е на офроуда и моторите.

Станоев е имал много тежко детство. Загубил е баща си едва на 10 години и майка му трябвало да се грижи сама за трите си деца. Наложило се братята бързо да се научат как да се справят с живота от малки. Приликата си с Рамбо осъзнал в осми клас, когато се снимал за личните си документи, споделя самият той пред медиите.

Един от най-неловките моменти, в които Станоев е изпадал заради приликата си със Слай, бил посещение на Рилския манастир. Тогава кореец припаднал, бъркайки го с холивудския актьор.

 

Преди време българският Рамбо се оказал и голям късметлия, след като спечелил 20 000 лева от Националната лотария.

Станоев е категоричен, че ако получи предложение да се снима в някой филм, с удоволствие ще приеме. Въпреки своята уникална външност, българският Рамбо със съжаление признава, че досега никога не се е срещал лично с холивудския си двойник.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular