Saturday, May 11, 2024
HomeСпортРъководството на "Миньор" (Пк) надъхва с обяд в елитен ресторант футболистите преди...

Ръководството на “Миньор” (Пк) надъхва с обяд в елитен ресторант футболистите преди мача с “Ботев” (Ихтиман)

Срещата пропускат новите попълнения Александър Манолов заради травма и Иво Иванов – без състезателни права за два мача след наказание

 

 

Ръководството на “Миньор” (Перник) събра отбора  след вчерашната тренировка на празничен обяд в елитен пернишки ресторант. Целта бе да надъха допълнително момчетата на Николай Тодоров- Кайзера преди  началото  на шампионата в Югозападната трета лига, който по програма ще стартира в събота, а “жълто-черните” ще гостуват на “Ботев” в Ихтиман.

От “чуковете” срещата със сигурност ще пропуснат новите попълнения –  Александър Манолов заради травма и Иво Иванов, който е без състезателни права за два мача, след наложено наказание от БФС в края на пролетния полусезон.  Под въпрос за двубоя е резервният вратар Станислав Димитров заради разтежение на левия крак, което го мъчи от десетина дни. От домакините срещата ще пропусне Антонио Илиев, който бе наказан от Дисциплинарната комисия на БФС в края на изминалия шампионат.

През този сезон съставът на “Миньор” ще отбележи своя стогодишен юбилей, независимо че за пета поредна година ще рита при аматьорите от Югозапада. Феновете на “жълто-черните” се готвят подобаващо за празниците, посветени на едновековното  съществуване на “Миньор”, който е една от най-старите запазени футболни марки у нас.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular