Tuesday, April 30, 2024
HomeСпортСензация! Роналдо напуска „Реал“ (Мадрид)

Сензация! Роналдо напуска „Реал“ (Мадрид)

 

Звездата на „Реал“ (Мадрид) Кристиано Роналдо взе категорично решение да напусне испанския гранд, съобщи сензационно „A Bola“.

Източници на португалското издание твърдят, че Роналдо е предприел тази стъпка във връзка с последните събития около него, а именно обвинението към него от испанската прокуратура за умишлено укриване на данъци. Кристиано е настроен решително да си тръгне от „Бернабеу“ и позицията му не подлежи на обсъждане. Асът на „белия балет“ вече е уведомил президента Флорентино Перес за решението си.

Роналдо бе обвинен от испанската прокуратура в незаконно и умишлено укриване на 14,7 милиона евро данъци от държавата. Контрактът на четирикратния носител на „Златната топка“ с тима от Мадрид е до края на юни 2021 г. Той премина в „Реал“ през 2009 г. от „Манчестър Юнайтед“ и оттогава вкара 406 гола в 394 мача. С фланелката на „белия балет“ спечели три пъти Шампионската лига, по два пъти вътрешното първенство и Купата на Испания, Суперкупата на УЕФА и световния клубен шампионат и веднъж – Суперкупата на Испания.

Кандидати за него са ПСЖ, „Манчестър Юнайтед“ и китайски клуб.

RELATED ARTICLES

Most Popular