Friday, May 3, 2024
HomeСпортСептември II и ЦСКА 1948 III си размениха по два гола

Септември II и ЦСКА 1948 III си размениха по два гола

Ташко СУЛЬОТОВ

В мач от 1 кръг за първенството на ЮЗ Трета лига, група А, на стадиона в Герман се срещнаха Септември II (София) и третият отбор на ЦСКА 1948.

През първата част на мача не бе отбелязан гол, като пропуски за отбора на домакините направиха Георги Тафраджиев и Ясен Цеков, а за гостите – Мартин Драганов и Кристиян Бойчев.

След почивката и двата отбора заиграха на много високи обороти, създадоха доста интересни комбинации, най-вече по крилата, и задоволиха интереса на около 200 зрители, дошли да наблюдават двубоя, между които и директора на  ПФК Септември София Кристиян Добрев. Головете за отбора на гостите отбелязаха Мартин Драгнев и Николас Пенев – син на Любослав Пенев, до 15-ата минута на втората част. За отбора на домакините точни от дузпи бяха Борислав Маринов и Георги Тафраджиев.

Две различни мнения дадоха от треньорските щабове.

Иван Гешев – старши треньор на Септември II София: „Футболистите на двата отбора изиграха много интересен и динамичен двубой, изпъстрен с много голови ситуации. Не бива да забравяме, че в двата отбора играят млади футболисти, от набор 2004 и 2005. Независимо от недостатъчната им опитност и обиграност, те дадоха всичко от себе си и търсеха победа. В интерес на истината, отборът на ЦСКА 1948 III беше по-добрият на терена. През първата част непростими пропуски направиха Георги Тафраджиев и Ясен Цеков. След почивката направих смени и ни бяха отбелязани два бързи гола. Изравнихме също с две бързи дузпи, реализирани от Борислав Маринов и Георги Тафраджиев. Накрая три чисти пропуски направиха Борислав Маринов, Стоян Гюров и капитана Мартин Филипов. Отново повтарям, през по-голямата част на мача топката и играта се контролираше от третия отбор на ЦСКА 1948. За мен постигнатият резултат 2:2 е закономерен”.

Кристиян Войнов от треньорския щаб на третия отбор на ЦСКА 1948: „Първата част на срещата завърши при нулево равенство, като Мартин Драганов и Кристиян Бойчев направиха непростими пропуски пред вратата на домакините. През втората част на срещата отбелязахме два бързи гола, които бяха дело на Мартин Драганов и Николас Пенев. Главният съдия Кристиян Бучев, според мен, направи два бързи подаръка с отсъдените две дузпи на домакините, и им помогна да не загубят срещата, след като ги надиграхме през по-голямата част на мача. На база показаната игра резултатът е нереален. Главната причина за това равенство е дело на арбитъра Кристиян Бучев. Нямаме никакви претенции към футболистите на Септември II (София)”.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular