Friday, May 3, 2024
HomeРегионБанскоСлед 4 дни в неизвестност: Полицейско куче намери издирвания Муса от с.Краище

След 4 дни в неизвестност: Полицейско куче намери издирвания Муса от с.Краище

Полицай със следово куче откри жив и здрав изчезнал преди 4 дни мъж от белишкото село Каище.

65-годишният Муса Мензил бе видян за последно на 3 август да обикаля из селото. Засечен е чрез камери за видеонаблюдение на частни домове. Предполагаше се, че се е отправил извън селото, защото дирите му се губят. В търсенето бяха включени полицаи със следови кучета, доброволци, роднини.

В понеделник сутринта мъжът бе намерен жив и здрав на около километър над Краище в посока Дагоново.Състоянието му е добро, но е заведен на преглед.

“Аллах да награди всички хора, които подкрепиха семейството и 4 дни неуморно търсеха в околностите. Благодарим на всички, бъдете живи и здрави”, написаха близки на Муса в социалните мрежи и публикуваха снимка на полицая с кучето: “Героите, които намериха Муса Мензил. Да са живи и здрави и да продължават да бъдат там, където има нужда”.

От кметството в село Краище също реагираха на добрата новина във фейсбук, като изказаха „големи благодарности към всички, които се включиха в спасителната акция, всички близки и приятели, служителите на РПУ Разлог и служителите на Гранична полиция гр. Гоце Делчев“. Благодарим, че работехте денонощно и успяхте да намерите човека жив и здрав, написаха от кметството.

Издирват  възрастен мъж от село Краище

RELATED ARTICLES

Most Popular