Sunday, May 5, 2024
HomeКриминалниСлужител на 6-о Районно управление е задържаният с дрога полицай в Кюстендил

Служител на 6-о Районно управление е задържаният с дрога полицай в Кюстендил

Служител на столичното 6-о Районно управление е задържаният с дрога полицай в Кюстендил. Униформеният първоначално бе задържан за 24 часа, а след това му бе определена парична гаранция в размер на 5000 лева.Ако тя не бъде внесена в седемдневен срок, той ще остане за постоянно в ареста. Мъжът е в  системата на МВР е от 2013 г. 32-годишният кюстендилец  бе установен на 24 януари при спецоперация за противодействие на криминалната престъпност и контрол на пътното движение.

След като е спрян за проверка, водачът е отказал тест за алкохол и наркотици. Представил се е за служител на МВР – в столична структура. Екипът, извършващ проверката, веднага е уведомил дежурен следовател. При последвалите действия в автомобила са открити 96 грама канабис и 130 грама амфетамин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест.При извършените процесуално-следствени действия от обитаваното от мъжа жилище бяха иззети електронна везна, гриндер и 10 грама канабис. Количество е било пакетирано. До 6 години затвор грозят полицая. В момента той е под парична гаранция в размер на 5 хил. лв.

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. И тинеиджарите в всичси градове му подражават.Имат такива деиствия за нормални,неопасни,не съдебнопрестъпни и доходонсни.Всички сте за затвор.

Comments are closed.

Most Popular