Tuesday, May 7, 2024
HomeРегионДупницаСменят водопровода на 5 улици в Дупница

Сменят водопровода на 5 улици в Дупница

Подмяна на водопровод на 5 улици започва в следващите дни, съобщиха от общинския пресцентър. В кабинета на кмета инж. Методи Чимев ремонтните дейности бяха обсъдени с управителя на ВиК-Дупница Илия Илиев, тъй като общинското дружество ще извършва подмяната. Още в началото на годината бе обявено, че материалите ще бъдат осигурени от община Дупница, а дейността по подмяната – от ВиК. “В рамките на ден-два същинските изкопни дейности ще започнат по улиците “Баба Ната”, “Елин Пелин”, “Илинден”, „Трети гвардейски полк” и “Даскал Тодоров”. Нашата политика е да се ремонтира изцяло надземната инфраструктура, след като е подменена подземната, защото това е правилният модел на работа. Въпросните улици след приключване на подмяната ще бъдат преасфалтирани и с изградени нови тротоари. Разбира се, във връзка с подмяната на водопровода – ще има спирания на водата, но от ВиК обещаха своевременно да уведомяват чрез сайта си за часовия диапазон на тези прекъсвания. Апелът ми е живеещите на тези улици да проявят разбиране”, каза инж. Чимев.

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Да се надяваме,че ще сменят и мръсната канализация.На 3 гвардейски полк при всеки по голям дъжд водата прелива в тоалетните.Да не се налага след време да се разкопава новия асфалт.

  2. Да се надяваме,че ще сменят и мръсната канализация.На 3 гвардейски полк при всеки по-голям дъжд водата прелива в тоалетните Да не се налага след не много време да се разкопава новия асфалт.

Comments are closed.

Most Popular