Социалистите от област Кюстендил подреждат листата на 21 август

БСП – Дупница издига четирима кандидати за народни представители

Социалистите в областта подреждат листата с кандидати за народни представители за предстоящия вот на 21 август, когато в Кюстендил ще се проведе областен съвет на БСП. БСП – Дупница, издига четирима кандидати за народни представители, стана ясно след общинската конференция, провела се на 14 август в града.
„Пръв в листата ще бъде досегашният народен представител Бойко Клечков. Кандидатите, номинирани от основните партийни организации и одобрени на общинската конференция, които ще заемат от второ до осмо място, ще бъдат определени на областен съвет на 21 август. След това листата ще бъде предложена за одобрение на национален съвет”, съобщи лидерът на столетницата в община Дупница Александър Анин.

От структурата на БСП в Дупнишка община са номинирани четирима кандидат-депутати – Александър Анин, председателят на червената група в Общинския съвет Ивайло Петров, Веселин Иванов и председателят на младежката организация в Дупница Даниел Каратов, който е и председател на структурата на младежите в областта. На провелата се на 14 август в Дупница общинска конференция за включване в листата са предложени и бившият депутат Иван Ибришимов, и общинският съветник Станислав Павлов, който е и бивш лидер на партията в Дупница. Двамата са си направили самоотвод, като са посочили лични причини за това.