Saturday, May 4, 2024
HomeРегионБобов долСпортни състезания по случай празника на МВР в Кюстендил

Спортни състезания по случай празника на МВР в Кюстендил

Седмица преди 5 юли отборите по футбол на Районно управление – Кюстендил, Районно управление – Дупница, Регионална дирекция “Пожарна безопасност и защита на населението“ – Кюстендил, Регионална дирекция “Гранична полиция“ – Кюстендил, и Гранично полицейско управление – “Олтоманци“ проведоха турнир по футбол, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Кюстендил.

Турнирът е посветен на 144-годишнината от създаването на министерството.

Служителите са участвали и в турнир по спортен риболов и турнир по тенис на маса.
В оспорваната надпревара турнирът завърши с първенство на отбора на Районно управление – Кюстендил, второто място завоюва отборът на Регионална дирекция “Гранична полиция“, а на трето се класира отборът Районно управление – Дупница.

Най-добър състезател на сезона е Георги Калайджийски от РУ Дупница, вратар на сезона е Атанас Атанасов от РДГП, а голмайстор – Боян Стойнев от РУ Кюстендил.
В Турнира по спортен риболов големият победител – с най-голям улов , е Васил Иванов, следван от Ивайло Александров, наградата за най-голяма уловена риба спечели Цветелин Кирилов, трети в класацията е Красимир Иванов, а специалния приз за отдаденост на спорта получи Николай Захариев.

В турнира по тенис на маса най-добре се представи, индивидуално, Росен Александров от РСПБЗН – Бобов дол, втори е колегата му от РСПБЗН Бобов дол Петър Сусанин, а на трето място се класира Калин Николов от сектор КИС. Отборно по двойки първо място спечелиха Петър Сусанин и Калин Николов, второ – Георги Ванев и Красимир Велинов, трети са Росен Александров и Сашко Деянов.

Призьорите получиха грамоти и купи, наградите на победителите от Турнира по риболов връчи директора на ОДМВР ст.комисар Тодор Петров, победителите от Турнира по футбол и тенис на маса връчи зам.директорът на ОДМВР комисар Георги Ванев.

RELATED ARTICLES

Most Popular