Thursday, May 2, 2024
HomeРегионКюстендилСребърната медалистка от Евро 2019 по борба и Спортист №1 на Кюстендил...

Сребърната медалистка от Евро 2019 по борба и Спортист №1 на Кюстендил стана художник за 3 часа

Родената в Петрич Евелина Николова и колежката й Елица Янкова се потопиха в „Нощна разходка в Париж“

 

 

Родената в Петрич Евелина Николова и Спортист №1 на Кюстендил за 2011 г. влезе в ролята на художник за ден и показа какво може с четка в ръка. Една от успешните състезателки на родната борба определено демонстрира завидни умения над бялото платно в арт студио, а жестът бе подарък към Евелина за сребърния й медал от Евро 2019 от Десислава Лозова, дизайнерка на Decollage studio.

Многократната шампионка на България бе поканила и приятели, за да изживеят заедно приятната емоция. Сред тях бе и Елица Янкова, бронзова олимпийска медалистка от Рио 2016.

„Изживяването беше невероятно, не усетихме как минаха 3 часа. Трябваше да изобразим нощна разходка в Париж. Деси беше застанала пред нас и ни показваше как да изрисуваме всеки детайл. В процеса на изработка се получаваха различни фигури, много се забавлявахме. Не бях рисувала от дете. Успях да се изолирам от забързаното ежедневие и да се заредя с нова положителна енергия“, сподели Евелина.

Евелина е с травма в коляното и няма да замине с отбора за лагера в Япония в началото на месец май. Но пък възстановяването й минава в зареждаща обстановка с много приятели.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular