Wednesday, May 8, 2024
HomeРегионКочериновоСрещу 59 000 лв. община Кочериново търси готвач на топъл обяд за 150...

Срещу 59 000 лв. община Кочериново търси готвач на топъл обяд за 150 бедни

Община Кочериново търси фирма за приготвяне и доставяне на топъл обяд на най-нуждаещите се. Обявена е процедура за директно предоставяне на услугата в условия на пандемията от COVID-19, след спечелен проект по Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане 2014-2020 г.

Общият брой нуждаещи се, които ще получават топъл обяд на територията на община Кочериново, е 150 човека. Това са хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка, лица, поставени под карантина – без доходи или с ниски доходи и нямат близки, които да им окажат подкрепа и др.

Прогнозна стойност на поръчката е 59 535 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти или заявления за участие е 23 април, а отварянето на офертите – на 26 април.

Избраната фирма трябва да приготвя супа, основно ястие, хляб и поне веднъж седмично десерт от понеделник до петък в собствена база. Топлият обяд ще се доставя до домовете на потребителите в гр. Кочериново и селата Пороминово, Бараково и Стоб. Услугите ще се предоставят от 28 април до 30 септември включително – без събота и неделя и официалните празници. Има и опция за удължаване срока на договора от 1 октомври до 31 декември.

 

Юлияна КОЛЧАКОВА

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular