Thursday, May 2, 2024
HomeБизнесСъдебни изпълнители продават луксозни имоти и заведение в Кюстендилско

Съдебни изпълнители продават луксозни имоти и заведение в Кюстендилско

  • За жилище в Яхиново искат 326 331 лв., ресторант в Дупница ще има нов собственик срещу 348 984 лв.

  • Наддаването за къща със сауна в Кюстендил започва от 162 720 лв.

Луксозни къщи в дупнишкото село Яхиново и в Кюстендил и заведение в бившия завод „Марена” в Дупница са сред новите и най-скъпи имоти, продавани в момента от частни съдебни изпълнители в областта.

Имотът в Яхиново е с начална цена 326 331 лв., с площ 1 649 кв. м и включва жилище и други сгради, предназначени за гараж, хангар и депо. Намира се на ул. “Бузлуджа” № 12. Съдебният изпълнител Елица Христова е определила срок за продажба от 12 април до 12 май.
Наддаването за ресторанта на ул. „Драгой Болярин” № 2 в Горна махала в Дупница ще тръгне от 348 984 лв. Имотът е с площ 878 кв. м и срокът за продажбата му е до 14 април. Нов стопанин за него търси съдебният изпълнител Милена Джоргова.
Валентина Александрова е обявила, че продава къща на ул. “Белия камък” № 25 в Кюстендил. Имотът се продава за 162 720 лв. и е с площ 2 049 кв.м.

Освен еднофамилна жилищна сграда включва постройка на допълващо застрояване, сграда, предназначена за хангар, депо, гараж. Част от двуетажната къща са баня и сауна.
20 са имотите, фигуриращи в момента в списъка на частни съдебни изпълнители от областта. Освен споменатите на тезгяха има още няколко новообявени имоти, както и имоти, които се предлагат отдавна, но купувач не е намерен.


Отново е обявен за продан хотелът с открит басейн в бобошевското село Усойка, с начална цена 469 350 лв. За пореден път се търси нов собственик на офис в бившия Битов комбинат в Дупница, чиято цена за наддаване е 328 546 лв. В списъка са къщи в град Рила и бобовдолското Мало село, апартаменти в Кюстендил и Дупница, земеделски имоти и земи.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular